Basit Adımlarla Manuel Ceza Nasıl Giderilir

Google Arama Konsolu Ekibi’nden Google Web Yöneticisi Yönergelerini ihlal eden doğal olmayan gelen bağlantılar hakkında bir e-posta aldıysanız sizlerin sorununuzu biliyorum. Bu kesinlikle Google’dan alabileceğiniz en kötü mesajlardan biridir çünkü bu, backlink portföyünüzün görünüşünden hoşlanmadıkları ve bu nedenle sizi cezalandırdıkları anlamına geliyor. Web sitenizin trafiğine verilen zarar büyük ve ağır olabilir. Ancak, bunu düzeltmenin kesinlikle bir yolu var. Nasıl olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.Bundan, Google arama sonuçlarının 1. sayfasında sıralamanın ne kadar önemli olduğunu görebiliriz. İkinci sayfa kötüdür, sayfa 10 veya 20’den bağımsızdır. Çevrimiçi reklam ağı, sayfa 1 sonuçlarının tüm arama trafiğinin% 95’ini şaşırtıcı bir şekilde çıkardığını gördüğü bir araştırma sağlanmıştır. Her web sitesinin neden ilk sayfada olmak istediğine karar vermek zor değil. Bir şeyde ilk olmak, genellikle iyi bir şey olarak kabul edilmektedir. Hem gerçek hayatta hem de internette. Ancak, bu aynı zamanda belirli bir yük taşımaktadır. Bazı insanlar buna ‘madalyonun diğer yüzü’ diyor.Elbette, bazı alanlarda 1 numara olmanın birçok avantajı var, ancak insanlar dezavantajlara genellikle dikkat etmiyor. Bu yazıda, e-ticaret endüstrisindeki bu dezavantajlar hakkında konuşacağız

Kesinlikle Google’dan alabileceğiniz en kötü mesajlardan biri çünkü bu, backlink portföyünüzün görünüşünden hoşlanmadıkları ve temel olarak sizi bu şekilde cezalandırdıkları anlamına gelmektedir. Web sitenizin trafiğine verilen zarar büyük ve ağır olabilir.  Bunun için bir düzeltme var. Kolay olabilir ya da zor olabilirdi. Ancak endişelenmeyin, bunu düzeltmenin kesinlikle bir yolu vardır.

Google Manuel cezası nedir?

Google Manuel Cezası Nedir, Manuel Ceza Nasıl Giderilir, Google Manuel Ceza
Google Manuel Cezası Nedir

El ile yapılan Eylemler raporu, bir insan incelemesinin sitenizdeki sayfaların Google’ın Web Yöneticisi kalite yönergeleriyle uyumlu olmadığını belirlediği örnekleri listeler. Google’ın algoritmaları, spam’in büyük çoğunluğunu algılayabilir ve otomatik olarak indirebilir; geri kalanı için, sayfaları manuel olarak gözden geçirmek ve yönergeleri ihlal ederse onları işaretlemek için insan yorumcularını kullanırız. İşaretlenen siteler tamamen Google arama sonuçlarından indirgenebilir veya kaldırılabilir. Manuel Eylemler sayfası, sitenizde bilinen sorunları listeler ve sorunu çözmenize yardımcı olacak bilgiler sağlar. Sitenizin sıralaması manuel spam eyleminden etkileniyorsa, sizi e-posta ile ve mesaj merkezinde de bilgilendiririz. Manuel Eylemler raporu, çoğunlukla arama dizinimizi manipüle etmeye çalışan, ancak kullanıcılar için mutlaka tehlikeli olmayan bir sayfa veya site ile manuel olarak algılanan sorunları listeler. Burada bildirilen çoğu sorun, sayfalara veya sitenin kullanıcıya görsel bir gösterge olmaksızın arama sonuçlarından daha düşük veya ihmal edilmesine neden olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz