Google, Benim İşletmem listelerim için ücret almaya başlarsa, Google’ın ücretsiz / organik listelerini nasıl savunduğuna ilişkin bazı problemler ortaya çıkarabilir.

Google, şu anda arama motoru şirketinden ücretsiz olarak aldıkları bazı özellikler için para ödeyeceklerini görmek için bazı yerel işletmelere anketler yolluyor. Google My Business , Google’a işletmelere bilgilerini güncelleme olanağı sağlayan ücretsiz bir hizmettir ve karşılığında Google, arama yapanlara doğru ve alakalı yerel arama sonuçları sağlamaktadır.

Google,Google My business,yerel işletme,küçük işletmeler için seo
Google,Google My business,yerel işletme,küçük işletmeler için seo

Google My Business nedir? Google My Business, işletme profilinizi Google Haritalar’da ve Google aramada listelemek için Google’dan ücretsiz bir hizmettir. Google’ın arama yapanlara doğru yerel bilgiler sağlamasına izin verirken, Google Arama’da ve Haritalar’da yerel müşterilere ulaşmanıza ve onlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olmaktadır. Haziran 2014’te başlatıldı ve o zamandan beri birçok kez geliştirildi ve geliştirilmeye devam ediyor

Ankete göre özellikle yerel işletmelere, Google My Business’ta bulunan birçok hizmet için her ay ne kadar ödeme yapacaklarını sormaktadır. Google, bu ankete göre Google yerel sonuçlarında listelenmek için aylık 10 ABD Doları ile aylık 70 ABD Doları’nın üzerinde ücret alabilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz