Sertifikalı Bilgi

Sertifikalı Bilgi’de verileri analiz etmenize, tonlarca reklam oluşturmanıza yardımcı olacak güzel bir araç takımına sahiptir ; ve kalite puanınızı optimize edin .

amazon ppc reklamları,Facebook reklamları,PPC yönetimi,ppc,amazon reklamı,ppc reklam nedir,reklam ücretleri,amazon ppc nedir,PPC araçları,ppc nedir tıp,kullanışlı pcc araçları,adwords,adwords komut dosyaları
amazon ppc reklamları,Facebook reklamları,PPC yönetimi,ppc,amazon reklamı,ppc reklam nedir,reklam ücretleri,amazon ppc nedir,PPC araçları,ppc nedir tıp,kullanışlı pcc araçları,adwords,adwords komut dosyaları

Unbounce

Bir açılış sayfası oluşturmanız mı gerekiyor? İhtiyacınız olan her tür açılış sayfası için (ürünler, satışlar, müşteri adayı oluşturma, e-Kitaplar, vb.) 80’den fazla şablon sunan Unbounce ile tanışın .Ücretsiz deneme için kaydolabilirsiniz.

LeadPages

LeadPages , aralarından seçim yapabileceğiniz düzinelerce açılış sayfası ve bakanlık şablonunun yanı sıra basit bir açılış sayfası oluşturucu sunar.

BuzzSumo

BuzzSumo olan müthiş her türlü . Size en çok paylaşılan içeriği gösterir. Akılda kalıcı makale başlıkları (tonlarca paylaşım ve bağlantı alan tür) aynı zamanda çekici PPC reklam başlıkları da yaratacaktır!

Ubersuggest

Ubersuggest’tan bazı iyi anahtar kelime fikirleri alabilirsiniz . Bu popüler ücretsiz anahtar kelime aracı, yazdığınız anahtar kelimeleri temel alan binlerce öneri sunar.

Resim olarak paylaş

Resim olarak paylaş , çoğunlukla içerik pazarlamacıları için bir araç olarak kullanılır, ancak hızlı bir şekilde harika görüntülü reklamlar oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Reklamınızı yayınlanmadan önce resim telif haklarını kontrol ettiğinizden emin olun! Image olarak paylaş, ücretsiz bir hesaptır

Canva

Canva , sürükleyip bırakma arayüzü ile çarpıcı görüntülü reklamları kolayca oluşturmak için kullanabileceğiniz başka bir araçtır. Kendi varlıklarınızı ücretsiz çalışmak için yükleyin veya kitaplıklarından görüntüleri kullanmak için küçük bir ücret ödeyin.

Pinterest

Görüntülü reklam görüntüleri için ilham almanız mı gerekiyor? Pinterest’e göz atarak biraz zaman geçirin . Yaratıcı meyve sularının akmasını sağlamak için şaşırtıcı görsellerin kaydedilmesi, düzenlenmesi ve keşfedilmesi için harika bir araçtır.

 Facebook Metin Yerleşim Aracı

Facebook, reklamınızın (resimler ve video küçük resimleri) yüzde 20’den fazla metin içerememesi konusunda sinir bozucu bir kurala sahiptir. Uyumlu olduğunuzdan, reklamlarınızın Facebook’ta (ve Instagram’da) yayınlanabildiğinden emin olmak için, Facebook Metin Yer Paylaşımı Aracı’nı kullanın . Metniniz, kılavuzlarının 6 veya daha fazla kutusuna dökülürse, reklamınızı düzenlemeniz ve doğru olana kadar tekrar kontrol etmeniz gerekir.

PPC Otomasyonu

AdWords Komut Dosyaları

AdWords Komut Dosyaları’nı sever misiniz? Kim yapmaz Komut dosyaları, kabusuyla zaman alan görevleri otomatikleştirmenizi sağlar.Değişken eşleştirmesini kapatmaya, rakip izlemeye kadar her şey için harika bir AdWords senaryo koleksiyonuna sahiptir . Burada inanılmaz şeyler var..

Uygulamalar

Google AdWords Uygulaması

AdWords kampanya yönetimini  içinde yapmanız gerekebilir. Android ve iOS için bu güzel ve hızlı uygulama, anahtar kelime tekliflerini ayarlamanıza, AdWords nesnelerini (ör. Kampanyalar, reklamlar, reklam grupları) etkinleştirmenize / devre dışı bırakmanıza ve AdWords’ün çeşitli önerilerini uygulamanıza olanak tanır. Ancak, yeni metin reklamlar veya kampanyalar oluşturamaz veya manuel olarak anahtar kelimeler ekleyemezsiniz.

 Facebook Reklam Yöneticisi Uygulaması

Facebook Reklam Yöneticisi Uygulaması ( iOS ve Android için ) kampanyalarınızı yönetmenizi sağlar. Tüm mobil cihazınızdan, reklamlarınızın performansını izleyebilir, reklamları düzenleyebilir, bütçenizi ayarlayabilir ve hatta yeni reklamlar oluşturabilirsiniz.

Google Analytics Uygulaması

Google Analytics, bir “sürü” demek ve “bit” tarafından – biraz sınırlı olduğunu. Ancak halindeyseniz ve hızlı bir şekilde istatistiklerinizi veya raporlarınızı kontrol etmeniz gerekiyorsa, bu uygulama tam da bunu yapmanıza izin verecektir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz