Sahip olduğunuz eski bağlantıları geliştirmenin yolu

Mevcut bağlantı profiliniz, web sitenizin sahip olduğu en önemli varlıktır. Sık sık kaç binlerce hatta milyonlarca bağlantı ziyaretçileri sitenize günlük olarak gönderiyor ve tabii ki, Google sıralamasında size yardımcı oluyor

backlink sorgulama, google backlink, backlink al, ücretsiz backlink, backlink checker, backlink siteleri 2019, backlink oluşturmak, sosyal backlink
backlink sorgulama, google backlink, backlink al, ücretsiz backlink, backlink checker, backlink siteleri 2019, backlink oluşturmak, sosyal backlink

Eski  bağlantıları geliştirmek için

Birçok insan mevcut geri bağlantılarını unutur ve sadece yeni bağlantılar kurmaya odaklanır. Ama bağlantı yayık dikkat yoksa, o zaman tüm yeni bağlantılar sadece bunun için telafi edecek.

Eğer mavi dışında birisi yaklaşım ve sitenize bağlantı için onları ikna etmek zorunda bağlantıları almak kolay bir iş asla.

Ama ya zaten sizinle bağlantı kuruyorlarsa? Zaten size bağlayan birine uzanarak soğuk arama çok daha kolaydır.

Peki zaten sahip olduğunuz bağlantıları nasıl geliştirebilirsiniz?

  • Bağlantılara dönüştürülebilir markanızdan bahseder olun
  • çapa metin bağlantılarını düzeltin
  • Bağlantı profilinizi bazı bağlantıları değiştirerek doğal görünmeye devam edin

Eski  bağlantıları değiştirme

Birisi kendi sitesinde markalı ürünlerin marka veya bir sözü var ama sana bağlı değil bir söz vardır. Bu gibi bir ham URL olabilir http://yourdomain.com markanızın adı kadar. Birisi markanızdan bahsetmişse, o zaman neden size bağlantı kurmak istemiyorlar? Böyle basit bir e-posta genellikle hile yapacak:

“Hey [isim],

Ben [adınız], [konum] [web sitesi].

[Web sitemden [sayfanızda] [konu] hakkında bahsettiğinizi görüyorum. Bunu yaptığınız için teşekkür ederim, gerçekten takdir ediyorum.

Ancak, insanların [konu] hakkında daha fazla bilgi edinebilmesi için bir köprü eklemeyi düşünür müsünüz diye merak ediyordum.

Ziyaretçileriniz için süper yararlı olacağını düşünüyorum.

Bu konuda düşüncelerinizi duymak için sabırsızlanıyoruz.

Çok teşekkür ederim.

Her şey gönlünüzce olsun.

[Adınız]”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz